Albus Hotel Amsterdam City Centre

Het Albus Hotel Amsterdam City Centre ligt in het centrum van Amsterdam. Het hotel bevindt zich op 3 minuten lopen van het Rembrandtplein.

Dit hotel beschikt over 75 kamers met een flatscreen-tv. En daarnaast zijn de kamers allemaal uitgerust met een Nespresso-apparaat, designmeubilair en een moderne houten vloer. De compleet gerenoveerde badkamer is voorzien van luxe toiletartikelen, een regendouche, een verwarmde spiegel. Daarnaast bevat de badkamer een automatisch verlichtingssysteem en een badjas.

Artikelnummer: 10441 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Het Albus Hotel Amsterdam City Centre ligt in het centrum van Amsterdam. Het hotel bevindt zich op 3 minuten lopen van het Rembrandtplein.

Het Albus Hotel Amsterdam beschikt over 75 kamers met een flatscreen-tv. En daarnaast zijn de kamers allemaal uitgerust met een Nespresso-apparaat, designmeubilair en een moderne houten vloer. De compleet gerenoveerde badkamer is voorzien van luxe toiletartikelen, een regendouche, een verwarmde spiegel. Daarnaast bevat de badkamer een automatisch verlichtingssysteem en een badjas.

Bent op zoek naar bezienswaardigheden, wilt u heerlijk eten in een restaurant of bent u op zoek naar een gezellig café? Dan bent u in Amsterdam aan het juiste adres.

Extra informatie

Aantal sterren

Beoordeling

Afstand tot centrum

Wifi

Parkeer mogelijkheid

Huisdieren toegestaan

Wijk

Bezienswaardigheden

, ,

About the author